veranderingen in de praktijk

LS

 

Vanwege de vele veranderingen in de apotheek wereld en de huisartsenpraktijk heb ik besloten intensiever met de apotheken in Leerdam samen te gaan werken. De Leerdamse apotheek zal voortaan de medicatie verzorgen voor  de huisartsenpraktijk uit Heukelum.

 

Wat veranderd er voor U?

 

In principe veranderd er niets voor u. U kunt uw medicatie nog steeds in de huisartsenpraktijk te Heukelum bestellen en afhalen. Ook het bestellen via de website van de praktijk www.heukelum.praktijkinfo.nl is ongewijzigd. Daarnaast kunt u uw medicatie ook ophalen bij de Leerdamse apotheek op het Meesplein. De Leerdamse apotheek is op doordeweekse dagen geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Op zaterdagen is de Leerdamse apotheek geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Het is daarnaast mogelijk om uw geneesmiddelen op de doordeweekse dagen kosteloos bezorgd te krijgen. De Leerdamse apotheek bezorgd tot 20.00 uur s'avonds op doordeweekse dagen.

Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren over het feit dat mijn huisartseninformatiesysteem inmiddels kan communiceren met de Centrale huisartsenpost en met de overige collega's die bij mijn afwezigheid waarnemen. Het is nu mogelijk om in de waarneming te kunnen beschikken over uw medische gegevens wat uw veiligheid ten goede komt. Mocht u echter bezwaren hebben tegen het uitwisselen van uw medische gegevens ten behoeve van waarneming wilt u dit dan aan mij kenbaar maken?

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Dr. Van Gool

 

De Leerdamse apotheek


31-01-2010


Contact

Spoednummer 0345-614675
 

Huisartspraktijk Heukelum

Gasthuisstraat 28
4161 CC Heukelum
Telefoon:
0345 61 24 50
Fax:
0345 63 37 41
Routebeschrijving >